Drinken,  Juices

Wortelsapje

Een paar weken geleden heb ik een sapcentrifuge gekocht, ik wilde er al jaren één maar vond ze veel te duur. Per toeval kwam ik een sapcentrifuge bij de Lidl tegen en voor 28 euro wilde ik die wel eens uitproberen. Nou ik kan je vertellen dat het een super ding is! Ik ben ontzettend blij met het apparaat. Hierdoor krijg ik veel meer vitamines binnen dan gebruikelijk en het is ook nog eens ontzettend lekker. Het is even wat werk, vooral om de sapcentrifuge weer schoon te krijgen (hoera voor de vaatwasser)! Maar voor zo’n lekker sapje doe ik het met liefde. Hierbij het recept van het eerste sapje uit de sapcentrifuge, pas het recept aan naar wens en wat je in huis hebt. 

Benodigdheden:

Voor 1 groot, of 2 kleine glazen

  • Sapcentrifuge
  • 3 wortels
  • 2 appels
  • 1 sinaasappel
  • 1 citroen

Bereidingswijze:

  1. Snijd de schil van de citroen en sinaasappel af, deze kan niet door de sapcentrifuge (wordt je sap ook erg bitter van). Snijd ook het kontje van de wortel en het steeltje van de appel af.
  2. Voeg alle ingrediënten in de sapcentrifuge en laat de machine het werk doen.
  3. Giet het sap in een glas, pak er een rietje bij en genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *