Remouladesaus
Wij testen thuis regelmatig de recepten van de Lidl uit. Veel recepten worden bij ons vaker gemaakt, wel wordt er een eigen draai aan gegeven. Vandaag deel ik de remouladesaus met jullie, deze saus kun je lekker eten bij vis. Later deze week volgt het recept van de viskoekjes ook nog.
Toen we de ingrediënten van dit recept zagen, hadden we eerst het idee dat dit niet zo lekker zou zijn. Maar niets bleek minder waar! Het is een heerlijke saus, dit erg goed smaakte bij de viskoekjes. Maar die ik zelf ook erg lekker vond met een geroosterd broodje! Benieuwd hoe je deze saus maakt? Lees dan snel verder.
Er wordt gebruik gemaakt van dit recept.
Benodigdheden:
- 4 el yoghurt
- 2 el mayonaise
- 50 gram fijngesneden augurk
- 20 gram selderij (kruid)
- 1/5 tl suiker
- 1 el witte balsamicoazijn
- 2 gekookte eieren
- Zout en peper
Bereidingswijze:
- Kook de eieren 8 minuten. Laat de eieren schrikken en pel de schaal eraf.
- Snijd de eieren in hele kleine stukjes Hetzelfde doe je met de augurken en de selderij.
- Meng de eieren, augurk, selderij, mayonaise, yoghurt, suiker en de witte balsamicoazijn.
- Breng het allemaal op smaak met zout en peper.
- Zet het in de koelkast tot gebruik.
Erg lekker met de viskoekjes, een gebakken visje, of een geroosterd broodje.
Eén reactie
Pingback: