Lunchidee: kaiserbroodjes uit de oven met kaas, ham, ui en een mosterddillesausje
Wil je eens iets anders op tafel tijdens de lunch? En wil je hier niet veel tijd aan kwijt zijn, maar moet het wel lekker zijn? Dan heb ik een lekker én snel idee! Een kaiserbroodje met kaas, ham, ui en een mosterddillesausje. Ik heb een sausje gebruikt uit een potje (erg makkelijk!) je kunt het natuurlijk ook altijd zelf maken.
Benodigdheden:
Voor 2 broodjes
- 2 kaiserbroodjes
- 2 plakjes kaas
- 4 lepels mosterddillesaus (ik hebruik die van Rois de France)
- 2 plakjes ham
- 1/2 ui
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de broodjes alvast een beetje voor, ik heb de broodjes 8 minuten gebakken.
Snijd in de tussentijd je ui in halve ringetjes.
Snijd de broodjes open en verdeel over elke helft een lepel mosterddillesaus. Leg hierop een half plakje kaas (dus aan beide zijden), verdeel hier wat ui overheen en leg er een plakje ham op. Als je het broodje nu dichtklapt, blijven de uitjes straks goed zitten door de gesmolten kaas.
Leg je broodjes nog eens in de oven, bak in ongeveer 6 tot 8 minuten de broodjes bruin.
Eetsmakelijk!