Lunch

Puddingbroodjes

Wie kent ze niet? De puddingbroodjes bij de bakker. Vroeger, toen ik nog naar de basisschool ging en ’s middags naar huis ging om te eten. Hadden mijn opa en oma regelmatig de puddingbroodjes van de bakker voor ons klaarstaan. Heerlijk! Tegenwoordig weet ik hoe ik ze zelf kan maken, en deze zijn ook erg lekker. 

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

  1. Bereid de banketbakkersroom volgens dit recept. Ik zou de hoeveelheid suiker verdubbelen, aangezien ik van een zoet puddingbroodje houd.
  2. Snijd je broodje in het midden, voor de helft in. Vul de snee met banketbakkersroom. Dit kan met twee lepels, maar je zou de room ook in een spuitzak kunnen doen.
  3. Strooi wat poedersuiker over je broodje heen en eten maar!

Puddingbroodjes

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *