Varkenshaas met serranoham in filodeeg
Wat was dit ontzettend lekker! Varkenshaas ingesmeerd met pesto, daarop plakjes serranoham en ingewikkeld in filodeeg. Je bent er eventjes mee bezig en daarna laat je de oven de rest doen. Het was echt ontzettend lekker. Benieuwd hoe je dit maakt? Zie het recept hieronder.
Benodigdheden:
- Varkenshaas
- Pesto
- 2 plakken serranoham
- 4 velletjes filodeeg
- Olijfolie
- Boter
- Zout
- Peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Wrijf de varkenshaas in met zout en peper.
- Verwarm boter en olijfolie in de pan. Bak de varkenshaas rondom bruin.
- Verdeel pesto op het varkenshaasje. Leg hier plakjes serranoham op.
- Olie het filodeeg goed in. Wikkel in het filodeeg de varkenshaas met pesto en serranoham.
- Olie de buitenkant van het filodeeg in.
- Bak het pakketje in ongeveer 30 minuten helemaal gaar. Ik heb tussendoor aluminiumfolie over de pakketjes gelegd, anders werden ze wel erg donker in de oven.
Eetsmakelijk!