Diner,  Pizza

Pizza ham en pizza salami

Vandaag zijn de laatste twee pizza’s van mijn ‘pizzabakdag’ aan de beurt! Namelijk de pizza met ham en de pizza met salami. Vrij simpele en bekende pizza’s, maar wél erg lekker! Benieuwd hoe ik de pizza’s heb gemaakt? Kijk dan voor de beschrijving hieronder. Pizza ham

Pizza ham

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

  1. Bereid de pizzabodem en de tomatensaus, zoals te lezen is in dit recept.
  2. Verwarm de oven voor op 250 graden.
  3. Snijd de plakjes ham in kleine stukjes. Snijd de ui in dunne ringen en brokkel de mozzarella.
  4. Verdeel alle ingredienten over de pizzabodem.
  5. Strooi wat geraspte kaas en mozzarella over de pizza.
  6. Bak de pizza in ongeveer 10 minuten bruin en knapperig.

 

Pizza salami

Pizza salami

Benodigdheden:

Bereidingswijze:

  1. Bereid de pizzabodem en de tomatensaus, zoals de lezen is in dit recept.
  2. Verwarm de oven voor op 250 graden.
  3. Snijd de ui in dunne ringen, hak de paprika in kleine blokjes en brokkel de mozzarella.
  4. Verdeel alle ingredienten over de pizzabodem. Ik gebruik hele plakjes salami die ik gevouwen op de pizza leg.
  5. Strooi wat geraspte kaas en mozzarella over de pizza.
  6. Bak de pizza in ongeveer 10 minuten bruin en knapperig.

 

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *