Bakken

Vijf bak ideeën

Zin om te bakken? Maar weet je nog niet zo goed wat? Ik heb vijf lekkere bak ideeën op een rijtje gezet, die ik eerder deze maand op de site heb geplaatst.

Monchoutaart met mangotopping

Bak idee 1: Monchoutaart met mangotopping

Een no-bake taart. Een lekkere monchoutaart met een mangotopping, deze topping maak je heel gemakkelijk zelf met mangostukjes uit de vriezer.
Deze taart smaakt extra goed in het zonnetje, en laat aankomend weekend de zon weer gaan schijnen! Klik op de link voor het recept.

 

New York Cheesecake

Bak idee 2: New York Cheesecake

Deze cheesecake is heel gemakkelijk om te maken. Veel mensen denken dat het heel moeilijk is om een goede cheesecake te maken, maar dit recept bewijst het tegendeel.
Heerlijk met wat vers fruit. Klik op de link voor het recept.

 

Kokoskoekjes

Bak idee 3: Kokoskoekjes

Wat waren dit toch heerlijke koekjes! En ze waren ook nog eens heel snel klaar. Afgelopen maand heb ik deze koekjes twee keer gemaakt, één keer voor de site en dezelfde week nog een keer om aan mijn oma cadeau te geven. Houd je van kokos en houd je van snel bakken? Dan is dit een goed recept voor jou! Klik op de link voor het recept.

 

Citroencake

Bak idee 4: Citroencake

Gek op citroen en cake? Dan is dit een goed recept voor jou! Door het citroensap wordt de cake lekker fris en is de cake luchtig en dus niet zwaar. Door het glazuur van poedersuiker en citroen, wordt de cake ook iets zoet. Erg lekker en zeker de moeite waard om te maken. Klik op de link voor het recept.

 

Maizenakoekjes

Bak idee 5: Maizenakoekjes

Heb je een glutenallergie, maar eet je wel graag koekjes? Probeer dit recept dan eens. In dit recept wordt gebruik gemaakt van maizena, hierdoor zijn de koekjes glutenvrij. De structuur van de koekjes is wel anders. Als ik deze koekjes bak zijn ze binnen no time op, met dank aan mijn zusje. Zelf ook zin om deze lekkere en vooral simpele koekjes te maken? Klik op de link voor het recept.

 

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren! Heb je een recept uit geprobeerd? Dan zou ik het leuk vinden als je een foto plaatst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *