Bakken,  Taarten

Oreo fudge

Afgelopen week was ik goed ziek, hierdoor heb ik geen nieuwe recepten kunnen delen. Helaas! Maar, vandaag heb ik een wel heel gemakkelijk én lekker receptje. Namelijk oreo fudge! Wie vindt oreo’s nou niet lekker? Dit receptje heb je zo gemaakt, het is alleen wachten tot de fudge genoeg is uitgehard om aan te snijden en op te eten. 

Benodigdheden:

  • 400 gram roomboter
  • blikje gecondenseerde melk (397 gram)
  • 2 pakken oreo (154 gram per pak)

Bereidingswijze:

  1. Voeg de boter en de gecondenseerde melk in een grote kom. Smelt dit in ongeveer 2/3 minuten in de magnetron.
    Roer het goed door.
  2. Breek de oreo’s in stukjes, maak de stukjes niet te klein. Ik heb elke oreo in ongeveer 4 stukjes gebroken.
  3. Bekleed een schaal met bakpapier. Ik gebruik een brownie-vorm
  4. Meng de oreo’s door het beslag.
  5. Verdeel het mengsel in de vorm en zet dit voor minimaal 3 uur in de koelkast.

Oreo fudge

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *