Stokbrood met kruidenboter uit de oven
In de supermarkt kun je kant en klare stokbroden met kruidenboter kopen. Even in de oven en het brood is klaar. Maar een stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter smaakt natuurlijk veel beter! Het is zo simpel om te maken en helemaal niet zoveel werk. Zie hieronder hoe je dit kan maken.
Benodigdheden:
- Een stokbrood
- Zelfgemaakte kruidenboter
Bereidingswijze:
Maak de zelfgemaakte kruidenboter, het recept kun je hier vinden.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd het stokbrood 3/4 in. Zorg ervoor dat je niet te ver doorsnijdt, want dan valt je brood uit elkaar.
Als je het stokbrood gesneden heb, snijd je plakjes van je opgerolde kruidenboter. Dit kun je heel makkelijk in de sneden van het stokbrood leggen.
Bak het stokbrood ongeveer 10 minuten.
Eetsmakelijk!