Dadels met roomkaas en serranoham
Toen wij de verjaardag van mijn zusje vierden hadden we een aantal hapjes op tafel staan. Waaronder gevulde eieren en deze dadels gevuld met roomkaas en ingewikkeld met serranoham. Eigenlijk heel erg simpel! Maar wel lekker.
Benodigdheden:
- Dadels
- Roomkaas
- Serranoham
De hoeveelheden kun je naar smaak aanpassen.
Bereidingswijze:
Snijd de dadels open en verwijder de pit uit de dadels. Klop de roomkaas los en doe de roomkaas in een spuitzak, spuit een beetje roomkaas in de dadel en plak de dadel weer dicht. Heb je geen spuitzak? Vul de dadels dan met twee theelepeltjes.
Pak een plakje serranoham en leg er een dadel op, zo weet je hoe breed je de serranoham moet snijden. Wikkel de serranoham om de dadel en steek er een cocktailprikker in.
Serveer de dadels op een leuk bordje of plankje.
Eetsmakelijk!