Pesto palmiers
Pesto palmiers. Lekker, snel en gemakkelijk! Lekker bij een verjaardag, als tapashapje, bij de borrel of bij een soepje.
Benodigdheden:
- Rol verse bladerdeeg
- Pesto
- 1 teentje knoflook
- Provinciaalse kruiden
- 1 ei
- Parmezaanse kaas
- Zeezout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de pesto in een bakje en voeg 2 tl provinciaalse kruiden toe. Pers de knoflook en meng dit ook door de pesto.
- Rol het verse bladerdeeg uit en smeer de pesto over het bladerdeeg heen. Laat de randen vrij.
- Rol het bladerdeeg (in de lengte) op tot het midden. Draai het deeg dan om, en rol de andere kant ook op tot het midden.
- Snijd het bladerdeeg in kleine stukjes en leg deze op een bakpapier beklede bakvorm.
- Smeer de palmiers in met los-geklopt ei. Strooi wat zeezout en Parmezaanse kaas over de palmiers.
- Bak de palmiers in ongeveer 10 tot 15 minuten goudbruin en gaar.
Eetsmakelijk!