Bakken,  Hartig

Pesto palmiers

Pesto palmiers. Lekker, snel en gemakkelijk! Lekker bij een verjaardag, als tapashapje, bij de borrel of bij een soepje. 

pesto-palmiers

Benodigdheden:

  • Rol verse bladerdeeg
  • Pesto
  • 1 teentje knoflook
  • Provinciaalse kruiden
  • 1 ei
  • Parmezaanse kaas
  • Zeezout

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Doe de pesto in een bakje en voeg 2 tl provinciaalse kruiden toe. Pers de knoflook en meng dit ook door de pesto.
  3. Rol het verse bladerdeeg uit en smeer de pesto over het bladerdeeg heen. Laat de randen vrij.
  4. Rol het bladerdeeg (in de lengte) op tot het midden. Draai het deeg dan om, en rol de andere kant ook op tot het midden.
  5. Snijd het bladerdeeg in kleine stukjes en leg deze op een bakpapier beklede bakvorm.
  6. Smeer de palmiers in met los-geklopt ei. Strooi wat zeezout en Parmezaanse kaas over de palmiers.
  7. Bak de palmiers in ongeveer 10 tot 15 minuten goudbruin en gaar.

pesto-palmiers1

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *