Rösti met rodekool ovenschotel
Vandaag een gemakkelijk en snel recept. Een rösti met rodekool ovenschotel. Bak hier een stukje vlees of vis bij en de maaltijd is helemaal klaar.
Benodigdheden:
- Rösti
- Rode kool
- Granny smith appel
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de appel in kleine blokjes en mix dit door de rode kool. Wil je het nog simpeler maken? Koop dan rodekool waar al appel in zit.
Gebruik de hoeveelheid rodekool die je nodig hebt en verdeel dit in een ovenschaal. Bedek de rode kool met rösti.
Plaats de ovenschotel in een voorverwarmde oven, en bak de rosti in ongeveer 20 minuten bruin. Kijk af en toe even, vind je het nog niet bruin genoeg? Laat de ovenschotel dan een paar minuten langer in de oven.
In de tussentijd kun je een stukje vlees of vis bakken.
Eetsmakelijk!