Bakken,  Taarten

Snelle aardbeientaartjes

Al eens het recept van mijn banketbakkersroom gebruikt en heb je wat room over? Maak dan eens van deze heerlijke snelle aardbeientaartjes. Het enige dat je nodig hebt is bladerdeeg, de banketbakkersroom en wat aardbeien of ander fruit. Deze snelle aardbeientaartjes zullen heerlijk smaken bij een brunch, hightea, maar ook zeker als toetje bij een bbq! 

Benodigdheden:

  • Bladerdeeg
  • Olie/bakspray
  • Blindbak bonen/rijst
  • Banketbakkersroom
  • Aardbeien
  • Mini muffin bakblik

Bereidingswijze:

  1. Maak de banketbakkesroom volgens het recept.
  2. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  3. Vet de muffin-vorm in.
  4. Snijd het bladerdeeg in vier stukken en leg deze in de muffin-vorm.
  5. Knip kleine stukjes bakpapier en leg dit in het bladerdeeg, vul dit op met blindbak bonen of rijst. Dit zorgt ervoor dat je in het bladerdeeg ruimte houdt voor de banketbakkersroom.
  6. Bak de bladerdeeg-kuipjes in ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin in de oven.
  7. Laat de bladerdeeg-kuipjes afkoelen, vul ze hierna met de banketbakkersroom.
  8. Snijd wat aardbeien en verdeel deze over de banketbakkersroom.

Zo simpel is het om deze taartjes te maken. Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *