Diner,  Hartig

Snelle flammkuchen met spek

Echt dol op wraps ben ik niet, maar ik vind wraps wel heel lekker als bodem van een snelle pizza of flammkuchen. Die laatste heb ik de afgelopen paar weken nu al een aantal keer gemaakt. Ontzettend snel klaar en ook gewoon heel lekker. Daarnaast is het een handig recept om wat restjes uit de koelkast op te ruimen! Benieuwd hoe je dit snelle gerecht op tafel zet? Lees dan het recept hieronder 

Benodigdheden:

  • 6 wraps
  • 200 ml crème fraîche
  • 2 kleine rode uien
  • 100 gram geraspte kaas
  • 200 gram spekreepjes
  • peper

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smeer de wraps in met crème fraîche.
  3. Strooi kaas over de wraps.
  4. Snijd de uien in ringen, verdeel deze over de wraps.
  5. Verdeel de spekreepjes over de wraps en strooi wat peper over de wraps.
  6. Bak de flammkuchen ongeveer 10-15 minuten in de oven. Let goed op, want het gaat heel snel!

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *