Bakken,  Hartig

Geitenkaashapjes

Mijn ouders zijn gek op geitenkaas, zelf houd ik er niet zo van. Een paar weken geleden heeft mijn moeder deze geitenkaashapjes gemaakt en het recept wil ze graag met jullie delen. Ben je gek op geitenkaas, bladerdeeg en walnoten? Dan is dit hapje echt iets voor jou! En.. ook nog eens super makkelijk om te maken!

Benodigdheden:
12 bladerdeeghapjes

  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 12 walnoten
  • 12 stukjes geitenkaas
  • 1 losgeklopt ei
  • Honing

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren. Vet een mini-muffin bakblik in, en druk in de vorm een stukje bladerdeeg.
  3. Leg in het bladerdeeg een walnoot en een stukje geitenkaas.
  4. Besmeer het bladerdeeg met losgeklopt ei.
  5. Bak de geitenkaashapjes goudbruin en gaar, dit duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Blijf checken, want elke oven is anders.
  6. Laat de geitenkaashapjes iets afkoelen en verdeel wat honing over de hapjes.

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *