Over mij

Welkom op Aniek’s Kitchen

Aniek’s Kitchen

Hallo kookliefhebbers!

Aniek’s Kitchen is een blog met gemakkelijke en lekkere recepten. Op deze blog laat ik zien wat ik zoal kook en bak én kun je zien dat koken en bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Met de recepten die ik plaats hoop ik jou de keuken in te krijgen en met veel plezier te laten koken en bakken.

 

Over Aniek

aniekabout
Mijn naam is Aniek, 25 jaar oud en juf in het speciaal onderwijs. Woon samen met mijn vriend en mijn vier konijntjes, Beertje, Stipje, Neintje en Swieber.
Ik ben gek op koken, bakken en lekker eten. Het koken en bakken komt bij mijn moeder vandaan, zij staat veel in de keuken en heeft dit aan mij doorgegeven. Wij koken dan ook graag samen, vooral de homemade pizza’s zijn een favoriet.

 

 

 

 

 

Contact

Heb je een vraag, tip, of opmerking laat het mij dan weten door een mail te sturen naar: info@aniekskitchen.nl 

 

 

Eén reactie

  • Cindy Hoogeveen

    Wat leuk Aniek, ik ga het zeker een keer uitproberen. Ik ben niet echt van het koken maar ik vind het wel leuk om recepten uit te proberen. Ik denk dat ik een hoop kan leren van jou.

    Groetjes cindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *