Lunch

Eiersalade

Zin in eiersalade? Maar geen eiersalade in huis? Met een aantal ingrediënten zet je een lekkere eiersalade op tafel. Ik heb het op een cracker gegeten, maar op een stokbroodje zal het ook goed smaken.

Benodigdheden:

Hiermee kun je 2 crackers ruim beleggen, of 4 cracker normaal beleggen.

  • 2 eieren
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel mayonaise
  • half gesnipperd sjalotje
  • 3 kleine augurkjes
  • 1 theelepel kerrie
  • 1 theelepel bieslook (ik heb gedroogde gebruikt)
  • zout en peper naar smaak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bereidingswijze:

Kook de eieren hard, ik heb de eieren 9 minuten gekookt. Laat de eieren schrikken met koud water en laat ze goed afkoelen. In de tussentijd kun je het sjalotje klein snipperen en de augurken klein snijden.

Snijd de eieren in kleine stukjes, voeg de mayonaise en mosterd toe. Dit kan naar smaak, wil je de eiersalade romiger, voel je dan vrij om meer mayonaise toe te voegen. Hierna voeg je het sjalotje en de augurken toe, als laatste voeg je de kruiden en de bieslook toe en meng je dit goed door.
Proef tussendoor, je kan zelf zoveel kruiden, mosterd of mayonaise toevoegen als je zelf lekker vindt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *